ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

  1. Η Εταιρεία

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Δουλεύουμε με αγάπη και αφοσίωση κάθε λεπτομέρεια

Η επιχείρηση με επωνυμία ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ   ΑΦΜ 058615838, ΔΟΥ Ε ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΔΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 179 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με αριθμο ΓΕΜΗ  56057509000 .Το κατάστημα  SPORTY ιδρύθηκε το 2010,  και δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού αθλητικού και fashion εμπορίου. Σήμερα έχοντας μια πλήρη συλλογή αθλητικών και fashion προϊόντων, δουλεύουμε με αγάπη και αφοσίωση κάθε λεπτομέρεια, με σκοπό να συνδυάσουμε ποιότητα και χαμηλές τιμές. Οι σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο αθλητικό ηλεκτρονικό κατάστημα με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, εξυπηρετώντας τους και βοηθώντας τους να κάνουν γρήγορες, έξυπνες και εύκολες αγορές

Ο στόχος και η φιλοσοφία της επιχείρησης SPORTY είναι :

1/ Η μεγίστη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. 2/ Διαρκής παρουσίαση καινούργιων προϊόντων και τεχνολογιών. 3/ Συνεχής βελτίωση και οργάνωση. 4/ Μακροχρόνια γνώση και εμπειρία. 5/ Σεβασμός και υπευθυνότητα προς τους καταναλωτές και τους συνεργάτες.

Στα πλάνα της εταιρείας, είναι η συνέχιση της ήδη επιτυχημένης και ανερχόμενης πορείας . Είμαστε μια ομάδα , μια οικογένεια, πιστεύουμε στις αξίες και τα πρόσωπα που μας έφεραν μέχρι εδώ. Συνεχίζουμε την πορεία μας, το όραμα μας όμως παραμένει σταθερό, χαράζοντας το δρόμο για τα επόμενα χρόνια.