ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Όροι Πληρωμής

Όροι Πληρωμής

 1. Όροι Πληρωμής

1) ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ;


Για την πληρωμή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους προτεινόμενους από την εταιρεία μας τρόπους.
Πρώτα αποφασίζετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει. Κατόπιν επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και τέλος εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας εφόσον αυτές ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Για παραγγελίες συνολικού ποσού μικρότερου ή ίσου των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ.

Η Αντικαταβολή εξοφλείται με Μετρητά στον ταχυμεταφορέα και δεν δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα. Για εξόφληση Αντικαταβολής μέσω κάρτας θα πρέπει να επισκεφτείτε το τοπικό κατάστημα της για παραλαβή και εξόφλησή του δέματός. Η ACS δεν υποστηρίζει μεικτό τρόπο πληρωμή ACS και ως εκ τούτου θα πρέπει να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα. ΧΡΕΩΣΗ 3€

Για πληρωμές με αντικαταβολή το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή ύψους 20% επί του συνολικού ποσού για όσες παραγγελίες υπερβαίνουν τα 100€.
Σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής της, παρακαλούμε επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και όλα τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας. Σε ότι αφορά τις πληρωμές με χρήση πιστωτικής κάρτας, η εταιρεία μας σε συνεργασία με την ΕθνικηΤράπεζα  λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

Σας ενημερώνουμε τέλος, ότι για την μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας κατά την καταχώρηση της συναλλαγής σας και προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχομένο χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας σε περίπτωση κλοπής της, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας αποστείλετε αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της κάρτας που χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV της πίσω όψης).
Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτηθούν από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επιπλέον επίσημα έγγραφα.

 

Τρόποι Πληρωμής

 1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)
  Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος.Χρεωση 3€
   

 2. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα της esporty δέχεται όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard.

 3. Πληρωμή μέσω PayPal
  Τώρα και στo esporty μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του PayPal. Χρέωση 5€ ανά πληρωμή ,ανεξάρτητου άξιας  

 4. Πληρωμή σε Φυσικό μας Κατάστημα
  Παραλαμβάνετε τη παραγγελία σας από τό κατάστημα μας και πληρώνετε με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
   

 5. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:
   

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR1901 1065 1000 0065 1400 64968 Δικαιούχος ΙΟΥΛΙΑ ΧΙΩΝΗ

Καταθέστε το ποσό της παραγγελίας εντός 48 ωρών από την καταχώρησή της, σε ένα από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω email στο sales@esporty.gr για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.