ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

 1. Όροι χρήσης


esporty.gr - Όροι χρήσης

Tο ηλεκτρονικό μας κατάστημα esporty.gr σας καλωσορίζει!

Η επιχείρηση επωνυμία ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  με ΑΦΜ 058615838, ΔΟΥ Ε ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΔΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 179 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ  56057509000, δημιουργώντας τo δικτυακό τόπο www.esporty.gr, έχει ως στόχο να προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προχωρήσει σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του www.esporty.gr  μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.esporty.gr δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να αγοράζουν σε ανταγωνιστικές τιμές μία ευρεία γκάμα προϊόντων υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ προβάλλοντας, προωθώντας και μεταπωλώντας τα προϊόντα των προμηθευτών της. Η σελίδα www.esporty.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή/και να αποσύρει προϊόντα, οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση. Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας καθώς και οι μέθοδοι προώθησης των πωλήσεών της, μέσω προσφορών ή/και εκπτώσεων, καθορίζεται αποκλειστικά από την ίδια και μπορεί να τις τροποποιεί οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου  www.esporty.gr μια πλούσια συλλογή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης ημεδαπής νομοθεσίας (Π.Δ. 131/2003) και του κοινοτικού δικαίου. Στις σελίδες του www.esporty.gr συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις κάθε μορφής. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο www.esporty.gr υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο.

 

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του www.esporty.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχές υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.esporty.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του  www.esporty.gr συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

Το e-shop www.esporty.gr παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το www.esporty.gr , θα παραλάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης και του ονόματος χρήσης (user name) που ο ίδιος θα έχει ορίσει. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account). Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα την ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Μετά την δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του δεν είναι δυνατή.

Σας συνιστούμε πριν την πρώτη σας τοποθέτηση παραγγελίας, να εγγραφείτε ως χρήστης του www.esporty.gr ούτως ώστε να καταστεί πιο εύκολη και άρτια η εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Κάθε φορά που αποστέλλετε στην εταιρεία μας μία παραγγελία, θα πρέπει να έχει προηγηθεί αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίοι διέπουν τις μεταξύ μας συναλλαγές στο σύνολό τους. Μην ξεχνάτε ότι τα αιτήματά σας παραλαμβάνονται από την εταιρεία μας με τη ρητή επιφύλαξη ενδελεχούς ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο αίτημα παραγγελίας σας, δεδομένου ότι στο παρόν στάδιο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η επεξεργασία του αιτήματός σας από την εταιρεία μας.

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και μόνο κατόπιν ρητής συγκατάθεσής σας (που χορηγείτε με την αποστολή της φόρμας) συλλέγονται και επεξεργάζονται, με τον πλέον ασφαλή και επιμελή τρόπο.

H  ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει χωρίς προειδοποίηση τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΣΗΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του www.esporty.gr , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το www.esporty.gr , χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του www.esporty.gr

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ο περιεχόμενο των ιστοσελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφιστικών, σχεδίων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του .esporty.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του δικτυακού τόπου για κανέναν σκοπό, πλην της αυστηρά προσωπικής χρήσης. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το  www.esporty.gr προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.esporty.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα www.esporty.gr είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο χρήστης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά προϊόντων μέσω του www.esporty.gr με δήλωσή του απευθυνόμενη προς την εταιρεία «ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  » που εδρεύει στην Δραπετσώνα  Αττικής , οδός Εθνικής Αντιστάσεως 179, εντός 14 ημερών από την εκ μέρους του παραλαβή των προϊόντων

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τα περιεχόμενα του www.esporty.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  (www.esporty.gr) δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα. Επίσης η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων τίθεται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, μονομερώς το περιεχόμενο και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο www.esporty.gr και αφορούν στα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτού.

 

ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)

Η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων τα οποία παραπέμπουν μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners στο www.esporty.gr. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων τα οποία παραπέμπουν μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners στο www.esporty.gr ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (E-COMMERCE)

Το www.esporty.gr  παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών.

 

Η πρόσβαση στις σελίδες/υπηρεσίες του www.esporty.gr  δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την γενική πρόσβαση στο Διαδίκτυο όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παρόχους (ISP's) και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ – ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά προϊόντων μέσω των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου του www.esporty.gr  απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού πελάτη – μέλους, σύμφωνα με τα ανωτέρω («ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ») οριζόμενα. Επίσης, απαιτείται η επιβεβαίωση της παραλαβής της παραγγελίας του πελάτη – μέλους, η οποία διενεργείται με την εκ μέρους της ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  αποστολή e-mail επιβεβαίωσης στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχει χορηγήσει στην ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  κατά την εγγραφή του ως πελάτη – μέλους και την δημιουργία του λογαριασμού του. Γλώσσα επικοινωνίας με τον πελάτη είναι αποκλειστικώς και μόνον η Ελληνική. Οι εντολές και παραγγελίες του πελάτη θα αρχειοθετούνται από την εταιρεία και θα διατηρούνται στο αρχείο της για όσο χρόνο απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία περί τηρήσεως βιβλίων και στοιχείων από επιτηδευματίες (Κ.Β.Σ. – Π.Δ. 186/1992).

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.esporty.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του www.esporty.gr και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

 

Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος (Eshop offers)

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  (www.esporty.gr) δεν είναι ίδια σε όλα τα κανάλια διανομής της : καταστήματα, ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο σε επιλεγμένα προϊόντα δημιουργήσαμε τις ονομαζόμενες «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ», όπου η τιμή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής και ισχύει μόνο για αγορές μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος και αποστολή στο χώρο σας.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAILS (NEWSLETTERS)

Η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά e-mails, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα της εταιρείας καθώς και προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που επιλέξετε να εγγραφείτε στο newsletter. Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να διακόψετε την λήψη των ενημερωτικών emails κάνοντας unsubscribe μέσω του σχετικού συνδέσμου που θα βρείτε στο footer ενός τέτοιου email ή να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου ή της φόρμας επικοινωνίας του site. Η ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  δεν ευθύνεται για την αποτυχία παράδοσης των newsletter, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP's (Internet Service Providers). Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στον spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Βάλετε την διεύθυνση αποστολής του info@esporty.gr στη safe list σας. ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών του newsletter. 

 

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία μέσα από το www.esporty.gr , αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα emails σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει δυνατότητα για απενεργοποίηση αυτών των ενημερώσεων η αποστολή των οποίων αποτελεί προϋπόθεση και την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mails αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής μας. 

 

Viber Messages και SMS

ΧΙΩΝΗ ΜΙΧ ΙΟΥΛΙΑ  ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά Viber μηνύματα, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα της εταιρείας καθώς και προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διακόψετε την λήψη των ενημερωτικών αυτών μηνυμάτων μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Viber στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας.

 

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία μέσα από το www.esporty.gr αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα SMS και Viber μηνύματα σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει δυνατότητα για απενεργοποίηση αυτών των ενημερώσεων , η αποστολή των οποίων αποτελεί προϋπόθεση και την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα μηνύματα αυτά σας καλούμε να τα διατηρείτε καθ΄όλη τη διάρκεια της συναλλαγής μας. 

Τρόποι Αποστολής

Παράδοση με μεταφορική courier (ACS) εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 1 έως 2 ημέρες παραπάνω)

1) ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας σας ενημερώνει και για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων που επιλέξατε, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα.
Η παραγγελία θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή από μεταφορέα της απολύτου επιλογής μας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-18:00).
Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής :

• εντός Αττικής εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,
• στις πρωτεύουσες νομών εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,
• στις λοιπές περιοχές εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει σε 4 εργάσιμες ημέρες.

Σημειώστε, ότι oι παραπάνω χρόνοι ενδέχεται να επιμηκυνθούν κατά 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα βρίσκεται σε μία από τις περιφερειακές μας αποθήκες στην Ελλάδα.

Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να ανοίξει το δέμα του εφόσον δεν έχει εξοφλήσει το συνολικό ποσό αντικαταβολής.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.
Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.
Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Θα θέλαμε τέλος να γνωρίζετε ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας εφόσον αυτές ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Για παραγγελίες συνολικού ποσού μικρότερου ή ίσου των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ.

Οι κατηγορίες προϊόντων όπως Όργανα Γυμναστικής, Βάρη, Μπάρες, Προστατευτικά Στρώματα ,αποστέλλονται μέσω εταιρείας Μεταφορών της οποίας τα έξοδα επιβαρύνεται ο πελάτης εξ'ολοκλήρου. Σε περίπτωση που η παραγγελία περιέχει έστω και ένα (1) προϊόν που ανήκει στις προαναφερθείσες κατηγορίες, όλα τα προϊόντα θα αποσταλλούν μέσω της εταιρείας Μεταφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύει η Aντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής, αλλά ο πελάτης καλείται να εξοφλήσει το ποσό της παραγγελίας είτε μέσω Tραπεζικής Kατάθεσης είτε μέσω Πιστωτικής Κάρτας προτού αποσταλλεί η παραγγελία.


Παραλαβή από το κατάστημα μας:

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα μας αφήνοντας μας ένα σχόλιο κατά την υποβολή της παραγγελίας. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει η παραγγελία σας να είναι προπληρωμένη (τραπεζική κατάθεση ή κάρτα). Τα μεταφορικά έξοδα των 3€ σε περιπτώσεις που το προϊόν είναι αξίας κάτω των 50€ εξακολουθούν να επιβαρύνουν τον πελάτη. Για παραγγελίες που έχουνε παραδοθεί στο κατάστημα, ισχύει η πολιτική επιστροφών όπως αυτή περιγράφεται στην παράγραφο 6 και συνεπώς ΔΕΝ πραγματοποιείται αλλαγή/επιστροφή χρημάτων εντός του καταστήματος.

 

Τρόποι Πληρωμής

 1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)
  Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος.Χρεωση 3€
   

 2. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα της esporty δέχεται όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard.

 3. Πληρωμή μέσω PayPal
  Τώρα και στo esporty μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του PayPal. Χρεωση + 5

 4. Πληρωμή σε Φυσικό μας Κατάστημα
  Παραλαμβάνετε τη παραγγελία σας από τό κατάστημα μας και πληρώνετε με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
   

 5. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:
   

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑIBAN GR1901106510000065140064968 Δικαιούχος ΙΟΥΛΙΑ ΧΙΩΝΗ

Καταθέστε το ποσό της παραγγελίας εντός 48 ωρών από την καταχώρησή της, σε ένα από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω email στο sales@esporty.gr για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.
 

3) ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ;


Για την πληρωμή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους προτεινόμενους από την εταιρεία μας τρόπους.
Πρώτα αποφασίζετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει. Κατόπιν επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και τέλος εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας εφόσον αυτές ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Για παραγγελίες συνολικού ποσού μικρότερου ή ίσου των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ.

Η Αντικαταβολή εξοφλείται με Μετρητά στον ταχυμεταφορέα και δεν δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα. Για εξόφληση Αντικαταβολής μέσω κάρτας θα πρέπει να επισκεφτείτε το τοπικό κατάστημα της για παραλαβή και εξόφλησή του δέματός. Η ACS δεν υποστηρίζει μεικτό τρόπο πληρωμή ACS και ως εκ τούτου θα πρέπει να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα. Χρεωση 3€

Για πληρωμές με αντικαταβολή το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή ύψους 20% επί του συνολικού ποσού για όσες παραγγελίες υπερβαίνουν τα 100€.
Σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής της, παρακαλούμε επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και όλα τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας. Σε ότι αφορά τις πληρωμές με χρήση πιστωτικής κάρτας, η εταιρεία μας σε συνεργασία με την ΕθνικηΤράπεζα  λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

Σας ενημερώνουμε τέλος, ότι για την μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας κατά την καταχώρηση της συναλλαγής σας και προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχομένο χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας σε περίπτωση κλοπής της, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας αποστείλετε αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της κάρτας που χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV της πίσω όψης).
Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτηθούν από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επιπλέον επίσημα έγγραφα.